چگونه فایل هایی که در حین آپدیت به Windows 10 Version 1809 حذف شده اند را بازگردانیم
- مشکلی فاجعه آور اینبار از سوی مایکروسافت ، درحالی که مایکروسافت هنوز در این رابطه اظهار نظر نکرده است ولی تعداد کاربرانی که این مشکل را گزارش میکنند روزافزون است { نمونه نزدیک خود بنده }
حالا که مایکروسافت راهی برای بازگشت داده ها به ما معرفی نکرده چه باید کنیم ؟
توی انجمن های زیادی دیدم که راه های مختلف خنده داری پیشنهاد میدهند ، مثلا توی مالورتیپس یه کاربر مصری به یکی از بچه ها گفته بود که یه ویندوز 7 نصب کن و ببین حالا فایل هات برمیگردن ؟ که با این روش نه تنها فایل ها مشاهده نمیشوند بلکه 70 درصد احتمال ریکاوری از دست میره!
پس توجه داشته باشید که به راه و روش هایی که در فروم های مختلف گفته میشوند توجهی نکنید ، البته اگر شما هم قربانی مایکروسافت شدید.
خوب حالا برای برگرداندن اطلاعات تنها یک برنامه میتونه کارآمد باشه و هیچ کدوم از نرم افزارهای دیگه توی این قسمت داستان نتونستند کمکی به ما بکنند ، البته این رو هم بگم این نرم افزار رو سافت پدیا هم اعتبار انجام این کارش رو تایید کرده.
- Recuva ، نام نرم افزاری است که توانایی زنده کردن اطلاعات شما رو داره ،
- خوب شما نرم افزار رو بعد از نصب و فعالسازی ، البته اگر دوست داشتید فعالسازی کنید چون از نسخه تبلیغاتی اون هم میتونید بهره مند بشید .
- نرم افزار رو باز کنید و نوع فایل هایی رو که قصد بازگشتشون رو دارید انتخاب کنید.
- مثلا من موزیک رو اول انتخاب کردم تا اتلاف وقت زیادی نداشته باشم و ازدهام بیش از حد فایل ها خسته کننده نباشه برام و بعد شروع به ریکاوری کنید
- باز هم ذکر کنم اگر حس میکنید از تمام فایل های موجود شما حذف شده گزینه تمام فایل ها رو انتخاب کنید
یکبار دیگه ذکر میکنم که به هیچ عنوان به پیشنهادهایی که گفته میشه گوش نکنید ، فعلا تنها راه همین راه است که البته 100% نمیتونه برای همه جوابگو باشه ولی برای من 100% بود و این بیشتر یک شانس هست ولی بالای 95% جوابدهی قطعی داره
هرگونه کپی برداری از مطلب بدون ذکر نام نویسنده و ای فری خلاف قوانین خواهد بود
آخرین ویرایش