سلام وقت بخیر
اول اینکه بهتر بود بجای عکس دمو آنلاین میزاشتید که بهتر بتونیم رو بخش های مختلف تم ها دید داشته باشیم و نظر دقیق تر بدیم.
در مورد تم های تیره که به عنوان تم اصلی پیشنهاد نمی کنم استفاده شه، حالا هر چقدر هم که ادمین یه سایت عاشق تم تیره باشه از دید من نباید تم تیره استفاده کنه چون کاربرا هستن که قراره از سایت استفاده کنن و باید طبق سلیقه اکثریت کاربرا تم و رنگ سایت رو انتخاب کرد که مفهوم کاربرپسند بودن سایت هم هینجور موارد مشخص می کنه، دیگه در نهایت می تونید تم اصلی رو روشن و برای اون دسته از کاربرا که تم تیره می پسندن یه تم تیره فعال بزارید که خودشون از بخش فوتر تم رو تغییر بدن.
مورد دوم که باید بهش اشاره کنم رنگ بندی سایت هست که اگه قرار از دو طیف رنگی دارک و لایت تو سایت استفاده شه دو بخش از هم تفکیک میشن، یکی هدر و فوتر یکی هم بخش بادی سایت، یعنی شما می تونید به عنوان مثال بادی رو روشن و فوتر و هدر رو تیره انتخاب کنید، الان تو قالب 2 یکی از بلوک های ساید بار دارک انتخاب شده که این خودش نظم رنگی سایت رو از بین برده. (البته هیچ اجباری تو این موارد نیست و یه ادمین می تونه از سایتش رنگین کمون درست کنه اصلاً، ولی من طبق قاعده گفتم به استثنا کاری ندارم)
مورد بعدی بخش آخرین ارسال های انجمن هستش که من احتمال میدم قالب اصلی این بخش انگلیسی بوده و راست چین شده، اون آیکن فلش کنار پست ها باید جهتش عوض شه، حالا یا فونت آیکن استفاده شده یا عکسه، و اینکه اگه تسلط داری به کد نویسی قالب یه مقدار این بخش رو تغییر بده و اون سمت چپش رو که خیلی خالی هست یه سری مورد اضافه که، مثلاً تاریخ ارسال و فرستنده پست و.... صفحه اول همین انجمن رو ببین می تونی از این پلاگین زن فورو الگو بگیری، البته اینم خوب راست چین نشده و فلشه بر عکسه
-------------
ندا برو تو فایل CSS اصلی کد زیر رو
fa-angle-double-right:before{content:"\f101"}
به کد زیر تغییر بده که فلش جهتش عوض شه
fa-angle-double-right:before{content:"\f100"}
یا اینکه توی فایل HTML های مرتبط کلاس زیر رو
fa fa-angle-double-right icon
به کلاس زیر تغییر بده
fa fa-angle-double-left icon
عکس پیوست رو ببین
------------
و اینکه توی عکس هایی که پیوست کردم دو تا باگ دیدم که اونارو هم باید رفعشون کنی، البته باگ زیاد داره من تا جایی که وقتم رسید بررسی کرد.
موفق باشی
سلام و خسته نباشید !
من اول از اینکه نهایت تشکرو میکنم که این همه وقت و... گذاشتی و همه چیو با دقت بررسی کردی که برام واقعا نهایت دلگرمی و...
یه چیزه خوب یا بد من اینه که خیلی انتقاد پذیرم ( حالا منظورم میتونه استفاده از تجربه یکی دیگ باشه یا راهنمایی کسی دیگ و... ) خیلی خوشحال میشم که یکی میاد مشکلایی که دارمو میگه ! همین تو دوست عزیزم باعث پیشرفت من میشی واقعا ازت ممنونم ! خب حالا بریم سر بحث قالب !
اول اینکه خودمم به شخصه اصلا طرفدار قالب های تیره نیستم حتی 1 درصد !
بعد اینکه خودم تو این 3 تا قالب موندم که کدومو استفاده کنم !
اون قالب Aria 1 هم اولین قالبیه که خودم به وردپرس ریپش کردم و...
خلاصه اینکه خیلی آشنایی زیادی ندارم با وردپرس و... هنوز شاید 30 درصد !
و اینکه موضوع بعدی اینه خودم به شخصه قالب آریا 2 رو به همه ترجیح میدم ! ( اما از یه جهت دیگ این قالب آریا 2 الان خیلیا خریدن و... 80 درصد وب هایه فیلم روشون این قالبه ) واسه همین یکم نسبت بهش دلسرد شدم !
خب آدم دوس داره یکم سایتش تو چش تر باشه و... خداییش برا من این موضوع خیلی مهمه !!
و نکته بعدی اینه که خیلی گشتم بابت قالب تو هرسایت فیلمیم که بگی رفتم که ببینم یه قالب خوب داره حداقل ریپش کنم و... کلی تغیرات توش بدم و اون چیزی که میخام درش بیارم و استفاده کنم ! اما از شما چه پنهون 80 درصدشون که قالبشون همون آریا 2 بود ! بقیه هم که اصلا انگار سایت زدن فقط پول کاسبی کنن !!!!
فقط یه سایت بود یکم باهاش ارتباط برقرار کردم که این ❶دارک مووی - بهترین سایت دانلود فیلم و سریال خارجی با لینک مستقیم | Dark Movie بود !!!!
حالا پیشه خودم گفتم شاید بشه از این باز یه چیز خوب در آورد و اینکه حداقل میدونی رو یه سایت هست و...
و اون قالبام واسه شروع بود ! بازم میگه من رو نمایه سایت خیلی حساسم !
آخرین ارسالی های انجمن هم از rss استفاده کردم واقعا بلد نبودم که اسم نویسنده و... هم بیارم !
بابت اون نمایش آنلاین هم نتونستم که بزارم ، چون فقط یه لحظه رو سایتم فعال کردم و شات گرفتم !
الان قالب Aria 1 رو سایتم فعاله میخای چک کنید ! آریا مووی و اینکه میدونم یه کوچولو اشتباه و... شاید داشته باشه ! ( چون اولین ریپ قالبم برا وردپرس بود )
ممنون میشم که بازم یه نظر کلی بدی که چیکار کنم و از کدوم قالب استفاده کنم !!