سلام چرا افزونه ی گرویتی فرم نصب هست ولی هر کارش میکنم در قسمت برگه یا نوشته آیکونش ظاهر نمیشه؟
م محمد کاربر تایید شده تاریخ ثبتنام 7/31/19 نوشتهها 6 پسندها 1 امتیازها 3 7/31/19 #1 سلام چرا افزونه ی گرویتی فرم نصب هست ولی هر کارش میکنم در قسمت برگه یا نوشته آیکونش ظاهر نمیشه؟
M mojtaba1993 کاربر تایید شده تاریخ ثبتنام 6/14/19 نوشتهها 21 پسندها 21 امتیازها 3 7/31/19 #2 محمد گفت: سلام چرا افزونه ی گرویتی فرم نصب هست ولی هر کارش میکنم در قسمت برگه یا نوشته آیکونش ظاهر نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... محمدبا سلام احتمالا با یکی از پلاگین هاتون تداخل داره دونه دونه غیر فعال کنید و تست کنید معمولا با یک سری از پلاگین ها و اد ان های المنتور مشکل داره
محمد گفت: سلام چرا افزونه ی گرویتی فرم نصب هست ولی هر کارش میکنم در قسمت برگه یا نوشته آیکونش ظاهر نمیشه؟ کلیک کنید تا باز شود... محمدبا سلام احتمالا با یکی از پلاگین هاتون تداخل داره دونه دونه غیر فعال کنید و تست کنید معمولا با یک سری از پلاگین ها و اد ان های المنتور مشکل داره
Mr. AnonYmouS مدیر ارشد انجمن تاریخ ثبتنام 4/17/19 نوشتهها 56 پسندها 87 امتیازها 18 محل سکونت 127.0.0.1 آنتی ویروس ویندوز 7/31/19 #3 درود و احترام. از کدوم نسخه استفاده میکنید؟ در صورت تمایل دسترسی بدید چک کنم براتون
م محمد کاربر تایید شده تاریخ ثبتنام 7/31/19 نوشتهها 6 پسندها 1 امتیازها 3 7/31/19 #4 samoolix گفت: درود و احترام. از کدوم نسخه استفاده میکنید؟ در صورت تمایل دسترسی بدید چک کنم براتون کلیک کنید تا باز شود... samoolixمرسی ممنون از توجه تون . مشکل حل شد با غیر فعال کردن گوتنبرگ. mojtaba1993 گفت: با سلام احتمالا با یکی از پلاگین هاتون تداخل داره دونه دونه غیر فعال کنید و تست کنید معمولا با یک سری از پلاگین ها و اد ان های المنتور مشکل داره کلیک کنید تا باز شود... بله تشکر . با غیر فعال کردن گوتنبرگ درست شد آخرین ویرایش توسط مدیر: 8/3/19
samoolix گفت: درود و احترام. از کدوم نسخه استفاده میکنید؟ در صورت تمایل دسترسی بدید چک کنم براتون کلیک کنید تا باز شود... samoolixمرسی ممنون از توجه تون . مشکل حل شد با غیر فعال کردن گوتنبرگ. mojtaba1993 گفت: با سلام احتمالا با یکی از پلاگین هاتون تداخل داره دونه دونه غیر فعال کنید و تست کنید معمولا با یک سری از پلاگین ها و اد ان های المنتور مشکل داره کلیک کنید تا باز شود... بله تشکر . با غیر فعال کردن گوتنبرگ درست شد